Hoedenontwerper

Winkelwagen (0)

Hats

By

Madame Janine

Collectie

 

  Hat couture - Oud Rijswijk

Unieke handgemaakte hoeden

Op jonge leeftijd was ik altijd al aan het creëren met stoffen en kleding. Na de MTS voor Mode en Kleding, ben ik in het hoedenvak belandt. In 1995 heb ik mijn ,,eerste" hoed vervaardigd voor mijn eigen trouwdag. Daarna heb ik me het hoedenvak steeds meer eigen gemaakt.

Ik heb gemerkt dat er steeds meer behoefte is aan individualiteit en een eigen unieke uitstraling, weg van de massa consumptie en wegwerp maatschappij. Door een handgemaakte hoed, baret of ,,fascinator" te dragen geef je hier uiting aan.

Ik vind het heel belangrijk om met mijn creativiteit, aandacht en vakmanschap het ambacht van het hoeden maken in stand te houden, met oog voor kwaliteit. Het is fantastisch om met je handen te werken, zo mogelijk materiaal te recyclen, een hoed waar iemand lang draag plezier aan heeft.

In mijn atelier neem ik alle tijd voor het geven van advies, samen met de klant zoeken naar de juiste hoed, creatie. U bent van harte welkom!

 

Over Madame Janine

"Wat onstaat in mijn hoofd en hart, wordt met liefde en passie gemaakt"

 

"Hats By Madame Janine" is het hoedenmakers atelier gevestigd ,,a Maison" in de Ottoburgstraat 22, in           Oud Rijswijk , waar ik mijn creaties ontwerp, maak, verkoop en advies geef.

In mijn atelier maak ik naar eigen idee en ontwerp hoeden en ,,hat pieces" met veel creativiteit, aandacht en vakmanschap.

 

Hoeden voor iedere dag of voor speciale gelegenheden, geen confectie, maar eigentijdse ontwerpen en flamboyante creaties, hat couture.

 

 

 

 

Atelier a Maison

Fascinator

Pied de coq Baret​​​​​​​

Diadeem met parels

Visite ,,a Atelier" graag op afspraak, merci!

Bandeau de Velours rose
Bandeau de Velours rose
Prijs:
€55,0000
Beschrijving
Bandeau de Velours rose. Prijs € 55,-

Contact

Visite ,,a Atelier" graag op afspraak, merci!

 

Naam  
E-mail  
Bericht